Het beste uit jezelf halen

EEN FRISSE WIND DOOR HET TEAM

Prestaties vragen om teamwork. Samen de koers bepalen, samen de zeilen hijsen, samen aan de schoot hangen. De Saffier biedt volop mogelijkheden voor zo’n dagje teambuilding. Collega’s worden uitgedaagd om het meeste uit henzelf en het schip te halen. Ze zijn op elkaar aangewezen om als eerste over de finish te zeilen of de snelste tijd te roeien. En dat brengt ze beslist dichter bij elkaar. Wij kunnen verschillende activiteiten voor u organiseren, als sportieve onderbreking van een teambuildingprogramma of als hoofdactiviteit.

Zeilwedstrijden

Voor grotere groepen organiseren wij vanuit Muiden zeilwedstrijden met meerdere schepen. U kunt uw medewerkers naar eigen inzicht indelen in teams die het tegen elkaar zullen opnemen. We houden de wedstrijdbaan klein: een ronde om Pampus. Dat vraagt om veel manoeuvres en zorgt er bovendien voor dat iedereen de verrichtingen van ‘de concurrentie' goed kan volgen. Alle deelnemers worden ingewijd in de wereld van het wedstrijdzeilen en kunnen actief meedoen. Ervaring is niet nodig, schippers en maten leggen alles uit tijdens een oefenrondje. De wedstrijd wordt in Muiden afgesloten met een prijsuitreiking en een barbecue of diner.

Sloeproeien

Bij sloeproeien komt het aan op timing, coaching en stuurmanskunst. Alleen als een groep de juiste balans en het juiste ritme vindt, worden er resultaten geboekt. Voor een roeiwedstrijd gaat de Saffier voor anker nabij de haven van Muiden, waar een of meer roeisloepen langszij komen. Onze instructeurs geven uw medewerkers uitleg over de sloep en begeleiden ze bij het oefenen.Daarna is het tijd voor een wedstrijdje, ‘op de klok’ of met meerdere sloepen tegelijk.

Bedrijfsuitje

Ook voor een dagje weg met de afdeling of het hele bedrijf is de Saffier dé locatie.

Dagje zeilen

Zo maar even uitwaaien met z’n allen? Of iets speciaals te vieren? De Saffier ligt klaar om uit te varen. Ga scheep voor een heerlijke zeiltocht.

Trouwen

Van ceremonie tot feest: u kunt uw hele bruiloft op de Saffier vieren.